Nyári ételkülönlegességek 2. - Csirke, cheddaros brokkolilevessel


  Egy újabb könnyed finomsággal rukkoltam nektek elő ebben a tikkasztó melegben. A cheddar sajt külön élvezet a brokkolival, a citromos csirkehús pedig még inkább feldobja ezt a kombinációt. Igazán egyedi ízharmónia. 


Hozzávalók 2 főre:

3 csésze apróra vágott brokkoli
3 csésze apróra vágott paszternák
1,5 csésze zsírszegény csirkehúsleves
1 csésze zsírszegény reszelt cheddar sajt
2 evőkanál szeletelt mandula
200 g csirkemell
2 tk citromlé
Só, bors, borsikafű ízlés szerint

Párold meg a húst, közben csepegtess rá citromlevet és szórd meg borssal, esetleg borsikafűvel. A húsleves alaplevében főzd meg a paszternákot és a brokkolit. Ha szépen megfőtt, akkor turmixold össze, amíg meleg, a sajt is jól elolvad benne. Tálaláskor szórd meg mandulával a nagyobb élvezet érdekében.

Összesen: 360 kalória/fő



Kép: www.womenshealthmag.com/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag