Dekorációs ötletek őszre

   Ősszel minden meleg színekben pompázik. A kellemes barna, arany, sárga, narancs, bordós színek feldobják a lakást is. Íme pár újrahasznosított ötlet őszi dekorációkra!

Kiégett villanykörte utóélete

   Villanykörtéből dekor-körte egyszerű és nagyszerű megoldás. Egyrészt festhetsz, másrészt decoupage technikával ragaszthatsz rá, díszítheted. Harmadrészt egy madzag kell, amivel befedhetjük. Végül, ha még van kedvünk hozzá, befesthetjük arany színűre. Egy tálba téve igazán mutatósan fest.




Ajtódíszek lomokból

   Ha van esetleg egy régi, a nyelétől levált lombseprűd, vagy egy felesleges bicikli kereked, akkor a házad bejáratát - egy pár kiegészítővel- igen elegánsan díszíthetik ezek a lomok. Egy csinos masni, egy pár szárított fűszernövény, egy-két impozáns termés, mint a csipkebogyó, és máris kivételes és egyedi ajtódísszel büszkélkedhetsz.




Befőttes üvegből őszi dekoráció

   A hűvös, szeles hétvégi időkben romantikus hangulatot csal elő a gyertyafény. A befőttesüvegre ragasztott őszi falevelek narancsos színvilágot adnak neki. Ugyancsak ilyen üvegbe lehet őszi terméseket rakni majd egy masnival szépíteni. Festhetünk is rá az évszak színeivel. Faágakat, terméseket, szárított növényeket rakhatunk bele.




 Üveg újragondolása

   Mint a befőttes üveg, ugyancsak festhető, ragasztható, különböző anyagokkal bevonható, ékesíthető. Az átlátszó üveg különböző őszre jellemző dolgokkal feltölthető. Fűzfa ágával körbefonható.



   Érdemes kipróbálni, továbbfejleszteni ezeket az egyszerű és gazdaságos ötleteket! Sajátos ötleteiddel még inkább a magadénak tudhatod otthonodat.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag