Halloweeni dekorációk

   Egyre nagyobb divat hazánkban is ünnepelni a Halloweent. Itt van pár vérfagyasztó, haláli dekoráció erre a napra, ami pár forintból megoldható.


    Minden jelmezes gyereknek jelezni kell, hogy te felkészültél rájuk és cukorkával várod őket. Egy szellemes ajtó dekoráció mutatja a lurkóknak a helyes utat.


   A hallba jutva az ajtó belső felén lévő pókok vonulása, és a pókhálók ijesztőn hatnak. Aki pedig fél ezektől a nyolclábú élőlényektől, az ennél tovább biztos nem merészkedik.



   A csokik, cukorkák közé rejts pár ehető boszorkány ujjat! A rémisztő zöld ujjak készülhetnek marcipánból is, vagy előformázott keksz alapból. Egy kis ételfesték és fehér csokoládé adja a zöldes bevonatot. A köröm pedig lehet egy kis szeletelt mandula, amit áfonya lekvárral rögzíthetsz.


    A szalvéták és csokipapírok kidobása alkalmával is lehet hátborzongató dekorációt készíteni. Egy riasztó kuka csak fokozza a hangulatot.


    Az édességes tál mellett érdemes elhelyezni a régi babákról leszedett kezek, lábak befőttesüvegbe helyezett zöldes, zavaros folyadékban úsztatott verzióját. Ez már igencsak horrorisztikus.


   Nem árt felkészülni arra, hogy meglátogathatják az illemhelyiséget. Itt a legkézenfekvőbb egy kis vért imitáló kézlenyomat a törölközőn.  A hatás nem marad el, 


     Az ablakba is lehet dekorációt tenni. Ismét befőttesüvegeket, szemgolyót, műanyag egeret, pókot, kígyót használva  kivételesen hátborzongató alkotások születhetnek.


    Ha van lépcsőd, akkor azt is kipingálhatod pár iszonyatosan kreatív művel. Csak a rémséges fantáziád szabhat határt.


   Végeredményben pedig ne felejtsd el elkérni a jelmondatot, mielőtt beengeded őket: "Csokit, vagy csalunk!"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag