Frissítő arctonik minden bőrtípusra

   A bőr ápolás alapvető eleme a tonizálás. Felfrissíti a bőrt és eltávolítja a szennyeződőseket. Ez egy olyan recept, ami tisztítja és nyugtatja az arc bőrt, emellett gyengéden ápolja azt.

    A tonik az összetevői sokféle bőr típusra használhatók. Az aloe vera és a búzavirág víz remek az érzékeny száraz, pattanásos bőrre, a zöld tea kivonat és a grapefruitmag kinonat pedig nagyszerűen fertőtlenítik a bőrt és antioxidáns tartalmuk miatt gátolják a bőr kollagén állományának lebomlását, bőrfeszesítő hatásúak. 

Hozzávalók:
  • 10 ml Búzavirág víz
  • 10 ml Aloe vera gél
  • 5 ml szénsavmentes ásványvíz
  • 5 ml zöld tea kivonat
  • 10 csepp grapefruitmag kivonat
Elkészítés:

Az összetevők összeöntése után rázd fel a tégelyt, majd használhatod is. Mivel a grapefruitmag kivonat kiválóan tartósítja a tonikot, ezért attól se kell tartani, hogy gyorsan megromlik.

   
   Az Allpackagingtől rendeltem hozzá egy esztétikus pumpás üvegflakont: Zöld pumpás üvegflakon, 30 ml. Ajánlom mindenkinek, mert olcsó, jó minőségű, könnyen mosható, tisztítható csomagolóeszközök, amiket egyszerű újratölteni. Interneten is lehet tőlük rendelni, valamint személyesen is megvásárolhatók a termékeik a pesti raktárukban.

  Nagyon szeretem ezt a készítményt használni. Nyugtatja az arcbőrömet, tökéletesen tisztít és ápol. Még több kényeztető kozmetikumért nézz be a Homemade kozmetikum rovatunkba.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag