Tavaszi dekorációk

  A tavasz a kedvenc évszakom. Kellemes az idő, csicseregnek a madarak, rügyeznek a fák... Ilyenkor az ember is szívesebben mozgósítja magát az otthonszépítésre. Összegyűjtöttem nektek pár ötletet, amivel tetszetősebbé, esztétikusabbá tehetitek lakásotokat. 






















  A pillangók a tavasz legszebb szárnyas rovarjai közé tartoznak, éppen ezért, egy lányos családban igen kedvelt lehet a tavaszi dekoráció megtervezésekor. Lehet képet készíteni belőle, szolgálhat függődíszként, vagy akár ágakon is pihenhetnek. 


  A pet palack újrahasznosítására rengeteg ötlet van. Ez egyike a legegyszerűbbeknek, még a gyerekek is be tudnak segíteni a lenyomatok készítésében. Az ágakat érdemes tussal elkészíteni, a virágok akril festékkel készültek, amelyek színét tetszés szerint lehet komponálni is. 

  Van egy használt bútorod, ajtód, vagy csak simán pár deszkád, amivel nem tudsz mit kezdeni? Itt az ideje, hogy fűrészt, szöget, és kalapácsot ragadj a kezedbe! A végeredmény egy kellemes vidám hangulatot árasztó kép lesz. Engedd szabadjára a fantáziádat! 


  A madárkalitkák készítése a megmaradt konzervdobozok felhasználásakor jöhetnek jól. Egy szép virágos-mintás csomagoló papírral bevonható, a rácsok és a madár pedig kartonlapból kivitelezhető. Csillárról, dekorációs ágakról könnyedén lelógatható.



  Annyi befőttes üveget, konzervet használunk fel egy év alatt, hogy azt se szoktuk tudni, mit kezdjünk vele. Életteli mintát csalva rá, használható tárolóként, toll- és ceruzatartónak, helyettesítheti a kaspót. Ha van a szekrény alján virágos, bohókás anyagunk, felhasználhatjuk úgy is, hogy az üveg belső falához ragasztjuk, így rá tudjuk rakni a fedelét is.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag