Top 4 vegyszermentes fogfehérítés

     A tökéletes hófehér-mosoly csak ábránd azoknak, akik szeretnek teázni vagy kávézni. De itt van pár módszer, amivel nem kell majd takargatnod a mosolyod. Összeszedtem pár lehetőséget a természetes, vegyszermentes fogfehérítésre.




1. Szódabikarbóna

   Ez a csodaszer elengedhetetlen a háztartásban! Szagtalanít, sterilizál, gomba- és baktériumölő. Fogkövet is eltávolítja, azonban heti kettő alkalom javallott, mivel árthat a fogzománcnak a túlzott használata.

2. Narancs belső héja

   Ennek a gyümölcsnek a belső fehér héjrétege remek fogfehérítő! Csak pucolj meg egy narancsot és puhán dörzsöld a belső felével be a fogaidat.

3. Kurkuma 

   Ez a keleti fűszer sok mindenre alkalmas. Többek között úgy fehérít, hogy nem bántja a fogzománcot. Megállítja a fogínyvérzést, eltünteti a kellemetlen szájszagot, és küzd a fogínysorvadás ellen is. Keverj, össze egy teáskanál kurkumát, egy teáskanál fehér agyaggal, és 1,5 teáskanál kókuszolajjal. ezután fogkefével mosd meg vele a fogadat!

4. Aktív szén

   Ezzel aztán igazán horrori kinézeted lehet, de amilyen ijesztő lesz a látvány, annál hatásosabb az eredmény. Nedves fogkefére szórd rá a szenet és mosd meg vele rágócsontjaidat. Ezután alaposan öblítsd ki a szádat.


  Remélem tetszett ez a kis összeállítás! Próbáld ki bátran, hiszen egyik sem árt, mind használ!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag