A legkreatívabb Valentin-napi dekorációs videók

   Egy hét és itt a Valentin-nap. Egyre több vlogger gyártja február 14-re a különböző tartalmakat. Nehéz válogatni közülük, sok időt vesz igénybe, mire találunk egy jót. Összeszedtem 3 videót, ami szerintem nemcsak ötletes, de színvonalas is. Az elkészítési folyamatot végig bemutatják, így nem is szükséges hozzá az angol tudás.

   Az első videóban 5 ötletet is megoszt velünk az alkotó. Ezek nem csak szobadekorációs lehetőségek, hanem akár ajándék tárgynak is megfelelnek ( a Valentin-napi kártya és a szív tál nagyon eredeti.)

   A második összeállításban különösen tetszetős a befőttes üvegből készült mécsestartó, valamint az ünnepi parafatábla. Ugyanakkor a girland is figyelemreméltó, igazi csajos szobába való dekoráció.

   Az utolsó videó mutatja, hogy ami egyszerű az lehet kivételesen nagyszerű is. Függő ablakdíszeket készíthetünk, egyszerű instrukciók segítségével. Akár gyerekeket is be lehet vonni, annyira könnyű. Nem kell más hozzá, csak papír, olló, ragasztó, és zsinór.

   Egy biztos, az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Valentin-nap. Ha szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor nincs is szebb módja annak, hogy kimutasd mit érzel, mint egy saját készítésű ajándék, hiszen nem kell a csillagokat lehozni az égről. Elég, ha látja a szeretted, hogy időt és energiát nem kímélve gondoltál rá.

Videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLH5E3xCyVldguhLBFfh1LzfmF_BzfhZAC

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag