Karácsonyi hóember mánia

   Imádom a hóembereket. Mivel ebben az évben nem volt hó, amivel valódit készítsek a téli hidegben, ezért most nincs más hátra,  be kell vessem a találékonyságomat és a kreativitásomat az újrahasznosítás területén.


  Ha hiányolod ezeket a gombócmanusokat a téli időszakból úgy, ahogy én, akkor remélem jó hasznát tudod venni ennek az ötletarzenálnak. 

  Konzerv dobozokból a tornácra, bejárathoz remek dekorációt lehet alkotni. A lényeg, hogy barátságos mosollyal fogadja a hóember a ház látogatóit.
   Akad nálad pár maradék textil anyag, meg egy felhasználatlan képkeret, akkor itt egy remek ötlet, hogy milyen hangulatos képet készíthetsz ezekből az alapanyagokból.
   Eleged van már a műanyagpoharakból, amiket a gyereked szülinapja után félretettél? Itt egy impozáns lehetőség, amit nem árt kipróbálni, ha megvan hozzá az időd, energiád, anyagod.
   Ha már elkoptak a poharaid, vagy annyi porosodik a szekrényben kihasználatlanul, hogy nem tudsz mit kezdeni velük, akkor itt egy kecsegtető felhasználási javaslat.
  Egy pár elfeledett garázsban porosodó fadeszka, egy kis festék, és egy maréknyi dekorálási vágy meghozza a maga gyümölcsét. Készíts valami egyedit a bejárathoz, vagy a nappalidba, esetleg a fa alá, amitől kedvesebbnek érzed az otthonodat.
  Különös kedvenceim közé tartozik a poharas és a képkeretes ötlet, amit minden bizonnyal, ahogy időm engedi megvalósítok. Neked melyik ötletem tetszett leginkább? Kövessétek a Facebook oldalalamat még több ötletért!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag