A parafadugók másik élete

  Nagy borozó vagy, és mindig marad nálad egy rakás parafa dugó, amikkel nem tudsz mit kezdeni? Itt egy pár lehetőség. Nyugodtan kiválaszthatod a neked leginkább tetszőt a dugók mennyiségének függvényében. 

  Rengeteg újrahasznosítási ötlet van parafadugókra az interneten. Én összeválogattam a legjobb, és legfurább ötleteket ebben a bejegyzésben, hogy szabadon válogass közöttük.

  Nagy borszerelmeseknek egy ilyen dekoráció elengedhetetlen. Még színezni sem kell igazán, hiszen a dugók végének a színét a vörösbor festi helyetted.

  Készítsd belőle különböző bélyegzőket. Ha van otthon ovis gyereked, akkor ez az ötlet igazán tetszeni fog neki. Csak ki kell faragni a mintákat hozzá.

  Az hogy dugókból ez embernek legyen egy felsője, egy kicsit elborult ötlet, de nem mondom, hogy egy borfesztiválon nem állná meg a helyét. Egy ilyen eseményen biztos mindenki csodájára járna ezeknek a ruhakölteményeknek.

  Ha már unod az átlagos csillárokat, akkor itt van egy különlegesebb megoldása.

   Kulcstartót is készíthetsz, ha szeretnél. Nem kell hozzá nagy tudomány, hiszen a megfelelő összetevőkkel simán össze hozható.

  Nincsen otthon fürdőszoba szőnyeged, de halomban állnak a dugók? Ne habozz készíteni egy ilyet. Akár konyhai alátét is lehet belőle, ha szőnyegre nem elég a dugómennyiséged.

  Művészi szintre is emelheted az újrahasznosítást és készíthetsz szobrot is. A képen egy zsiráf látható, de a határ a csillagos ég. Ragassz és faragj bátran.

  Ha csak pár darab parafa dugód akad, akkor készíthetsz névjegykártya tartót is. Ehhez egy sniccerre, vagy egy éles késre van csak szükséged.

  Végül de nem utolsó sorban miből készülne egy igazi parafatábla, ha nem boros dugóból. Egy szép esztétikus képkerettel akár fel is dobhatod. Igazi éke lehet a lakásnak

  Ne dobd ki a dugókat! Mint látod, temérdek jópofa dolgot hozhatsz ki belőlük. Ne hezitálj megvalósítani őket.
  Ha tetszett a bejegyzés, akkor látogass el a http://pepperminthome.blogspot.hu/ oldalamra és nézd meg a többit is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag