Tavaszi szuper dekorációk kacatokból

    A kellemetlen didergős tél után mi sem jobb mint a napsugaras tavasz. Ez az évszak az, amikor nem csak a virágok nyílnak, hanem az ember is kedvet kap egy kis kreatív tevékenységhez, akár a szabadban, akár beltéren.
 

   A kertben ültetés  ilyenkor nagyon népszerű elfoglaltság. Na de a kérdés, hogy mibe kerüljön az a sok szép virág? Ha van kidobandó cipőd, csizmád, gumicsizmád, akkor ezek megfelelnek a kaspónak. Igazán feltudja dobni a kertet. Igazi bohókás hangulatot varázsol.

   Mi sem jobb, mintha friss virágok illata fogad minket az ajtó bejárata előtt. Kell hozzá egy befőttesüveg, egy deszkalap, és egy kis festék. Természetesen valamivel oda kell fogatni az üveget a lapra, de lehet ez extra erős ragasztó is. Ilyen illatok mellett biztos, hogy jó kedvvel fogsz hazatérni!

   Csempészd be a tavaszt a szobába is! Ha a lukas kosarad nem dobod ki, akkor készíts a falra dekorációt belőle! Olcsóbb helyeken lehet kapni hozzávalókat: művirágokat, -madarakat, -fészket. Egy ragasztópisztoly kell már csak hozzá és kész is a bájos dekoráció.


    A csorba csésze is használható sok mindenre. Az előzőhöz hasonlóképpen elkészíthető. Falon, ablakban, ajtó kilincsre rögzítve egy csinos kis masnival becsalhatod a szobádba a kikelet világát.

Ha tetszett az összeállítás, akkor oszd meg! Ha még több ötletet szeretnél tavaszi dekorációra, itt találod a többi linket:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag