Tavaszi újrahasznosított ajtódíszek

  Nemsokára Húsvét, egyre inkább töprengésbe ejt mindenkit, hogy hogyan várja a locsolkodni vágyókat. Mindenek előtt egy kreatív ajtódísz a kopogtatóknak is azt súgja, hogy szívesen látjuk őket!
    A már használhatatlan slag remek alapja lehet egy koszorúnak. A tavaszias hangulatot pedig a virágok és a vidám masni adja.

   A kinőtt papucsokból összeragasztott üdvözlőtábla nagyon ötlet dús. Egy kis festék, pár évszakhoz illő elem. Nem is kell ennél több. Egyszerű és nagyszerű módja az üdvözlésnek.

   Ha már nem tudsz mit kezdeni az antik tárgyaiddal, csinálj belőle ajtódíszt! Nagyon mutatós tud lenni egy két műrózsával a tetején. Igazi vintage hangulatot idézhetünk elő.

   Locsolókanna kicsit másként! Ha még nem lyukadt ki az alja, akkor bátran lehet igazi virágokat is belerakni, az illatuk csak úgy csalogatja majd a látogatókat. Ha már nem használható víztárolásra, akkor marad a művirág.

   Miért is ne lehetne az ajtódíszed egyben váza is. A gumicsizma pont alkalmas erre a feladatra. Nem csöpög ki belőle a víz és rendkívül dekoratívan fest virágokkal benne.

   Már megunt, kinőtt, kinyúlt vidám színű kötött pulóverből is lehet alkotni. A koszorú elkészítéséhez nem is kell nagy varrás tudás, de a virágokhoz elkél egy kicsi. Viszont egyik sem túl nehéz. Ha nem tudsz varrni, akkor is segítségedre lehet helyette a ragasztópisztoly.

  A használhatatlan esernyő is kiválóan fest egy élénk színű masnival és egy csokorral a közepében. Kellemes, romantikus hangulatot ad és még ránézni is jó érzés.

Ha még több tavaszi dekorációra vágysz, akkor kattints a linkekre:

Tavaszi dekorációk

5 kreatív ötlet tojástartóból

Tavaszi szuper dekorációk kacatokból


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag