Inspirációk Földgömbökre és világtérképekre 2.

   Akadt még egy pár jó ötlet, ezért úgy gondoltam, ideje megosztani. Szeretnék eljutni a világ minden kis szegletébe, ezek az újrahasznosított ötletek inspirálnak, motivációt adnak a megvalósításhoz. 


  Órákat tudok eltölteni számomra még nem látott, ismeretlen helyek böngészésével a neten. Gyerekkoromban is nézegettem a térképeket, földgömböket, elképzeltem, hogy vajon milyen lehet a világ egyik-másik pontján élni. Igazi álmodozó típus vagyok, semmi kétség.

  A régi térkép egy szemetesládára ragasztva ad valami egészen különleges vintage stílust. Elképesztő, milyen impozánsan festhet egy szobában.


   Készíthetsz hűtőmágnest is. Egy befőttesüveg teteje szükséges hozzá, egy mágneslap, pillanatragasztó vagy ragasztópisztoly, és nem utolsó sorban a térképrész, amit kivágsz és ráragasztasz a fedő belsejébe.


   Ha valami extra betűtípussal ráfestesz a földgömbre valami inspiráló szót vagy mondatot, sokkal szebb éke lesz az otthonodnak, egyfajta dísztárgy, ha úgy tetszik.



   Készíthetsz lámpaburát is belőlük. Imádni valóan illik a nappaliba vagy a hálóba. A kicsi földgömbökből összeszerkesztett éjjeli lámpácska pedig impozánsan festhet egy gyerekszobába.


   A legegyszerűbb módja a térképek felhasználásának, ha redőnynek használod őket, nem kell kivágni, ragasztani, hajtogatni. Egyszerűen csak egy szögre van szükség, hogy fel lehessen lógatni az ablak elé úgy, mint egy redőnyt.


   Ha tetszett a bejegyzés, akkor nézd meg a http://pepperminthome.blogspot.hu/ oldalt.
Még több ilyen ötletért látogass el az Alkotóba, azon belül is Inspirációk földgömbök és világtérképek újragondolásához.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag