Őszi dekorációs ötletek

  Ha már az ősz közepébe csöppentünk, nem árt a saját otthonunkat is ősziesre varázsolni. Pompás színkavalkád jellemzi ezt az évszakot, van miből ihletet meríteni az egyszer biztos.


   Egy antik hatású földgömb félbevágva nagyszerű a nappaliba, főleg, ha tele rakjuk termésekkel.  Van még elfekvőben földgömböd? Itt van még pár ötlet az újragondolásukhoz! 


   Befőttesüvegeket is fel lehet használni a dekorálás oltárán. Egy kis bordó, barna, sárga, narancs, egy két lehullott nagydarab falevél, és máris egyedülálló hangulatot teremthetsz a lakásodba.

  Készíthetsz levélből tálat is. Nincsen más dolgod, mint hogy decoupage ragasztóval a képek alapján megalkotod a saját művedet. Egyedi, filléres megoldás.

  Farönkből ragasztóval és egy kis kreativitással olyan csodát készíthetsz az ajtódra, hogy a lélegzete is eláll a vendégeidnek. Hagyhatod natúran is, az is bájos tud lenni. Kenhetsz rá arany festéket, esetleg szórd be bronzos csillámmal, hogy még élettel telibbé varázsold az ajtódíszed.

  Ha már túl sok a fedőd és nem tudsz velük mit kezdeni, akkor itt egy remek lehetőség. Halloween-i hangulatteremtéshez ideális választás.
Még több halloween-i ötletért:
Katt ide!

  Dobd fel a poharadat és a mécsestartóidat azzal, hogy őszi termésekkel díszíted. Használhatsz csipkebogyót, makkot, mogyorót akár. Ha maradt még termésed, akkor itt egy pár lehetőség, hogy mire használhatod fel.
Katt ide!

  Imádod a baglyokat? Akkor ezt neked találták ki! Befőttesüveg, csillámlós bronzfesték, egy két műlevél, és a hamisítatlan bagolyszemek pazarul mutatnak.

 Ezzel a pár ötlettel már remélem, hogy tudtalak inspirálni. Engem mind megfogott és már csak az időt keresem a megvalósításhoz.
Ha tetszett a bejegyzés akkor nézd meg a többit is!  www.pepperminthome.blogspot.hu
Kövess minket a facebookon, hívd meg ismerőseidet is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag